Már körmölik az Aquaman 2 forgatókönyvét!

0
589
Már körmölik az Aquaman 2 forgatókönyvét!
Már körmölik az Aquaman 2 forgatókönyvét!

A Warner hivatalosan is zöld utat adott a folytatásnak. Már körmölik az Aquaman 2 forgatókönyvét!

Igazából a bevételi adatokat és a világra szóló sikert látva nem meglepő, hogy a Warner Bros. úgy döntött, hogy folytatódhat az Aquaman. A bejelentés e tekintetben mondhatjuk azt is, hogy formalitás volt a stúdió részéről. A napokban viszont jött a hivatalos közlemény, hogy felkérték David Leslie Johnson-McGoldrick-et a szkript megírására.

Úgy tudni, hogy egyelőre egyedül veselkedett neki a feladatnak és valószínűleg már eddig is jó néhány vázlat hevert a fiókjában.

Jason Momoa és Amber Heard visszatérése azt gondolom, hogy nem is kérdéses, James Wan rendező esetében viszont már teljesen más a helyzet. Nem is annyira kérdés, hogy a sikerben neki is oroszlán része van, hiszen az elmúlt éveket javarészt az Aquaman körüli teendői kötötték le, baromi sokat dolgozott már az előkészületek során is csapatával, hogy minden flottul menjen és úgy is lett.

Őt viszont még nem jelentették be a rendezői poszton. Ez mondjuk lehet nem is meglepő, hiszen korábban egy interjúban úgy fogalmazott, hogy számára egy igazán jól megírt forgatókönyv jelentheti a belépőt vagy a visszatérést a rendezői székbe. Ha ez meglesz, akkor erősen elgondolkozik a dolgon. Így aztán Johnson-McGoldrick vállán még nagyobb a teher, igaz ezt az első rész esetében is elbírta.

A Warner közben azt is jelezte a rajongók felé, hogy az Ároklakókról szóló önálló filmben sem Jason Momoa, sem Amber Heard nem lesz ott, az említett lényekre koncentrálnak majd és egy horrorfilm lesz a végeredmény. Ahogy azt javarészt eddig is sejteni lehetett.

Ezek okán pedig joggal feltételezhetjük, hogy a Warner inkább a DC-s szuperhősök egyenkénti felvonultatásával próbál sikert kovácsolni. A Wonder Woman sem vallott szégyent, Aquaman pedig kifejezetten nagyot szólt.

A stúdió részéről ez sem tűnik meglepő döntésnek. Inkább az volt furcsa, hogy egyből be akarták gyújtani a rakétákat és összeeresztették a legnagyobb neveiket. Ennél a Marvel is óvatosabb duhaj volt annak idején.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here