Borzongunk az Annabelle 3 új előzetesét látva!

0
537
Borzongunk az Annabelle 3 új előzetesét látva!
Borzongunk az Annabelle 3 új előzetesét látva!

Újabb kedvcsinálót kapott a démoni baba, azaz az Annabelle 3. része. Nem ússzuk meg borzongás nélkül a nyári időszakot.

James Wan annak idején, 2004-ben komoly franchise-t indított útjára az első Fűrész filmmel. 2010-ig egymás után jöttek a folytatás, míg néhány éve egy újabb felvonás készült, hogy aztán jövőre reboot formájában újraélesszék a szériát.

Nem rég pedig a Démonok között volt az, amivel alaposan felhívta magára a horrorrajongók figyelmét. A sztori hamar folytatást kapott, a New Line Cinema pedig egy saját, hátborzongató univerzum felépítését is látni vélte a bevételi adatokban. Ennek okán aztán a Démonok között maga is folytatásokat kapott, de a sztoriban szereplő rémségek saját darabokban is feltűnhettek.

Az első fecske a meglehetősen felejthető Annabelle volt, aminek a második felvonása viszont jó kezekbe került és egy ütős darab lett a végeredmény, most meg itt a harmadik film.

Ráadásul ez alkalommal a Démonok közöttből ismert párosunk, Patrick Wilson és Vera Farmiga is szerepet kapnak a sztoriban, hiszen az ő házukban, a természetfeletti tárgyaktól hemzsegő „otthonban” zajlanak a történések. A főszerepet a Warren házaspár kislánya kapja, aki bizony bébiszitterének köszönhetően a világra szabadítja Annabelle-t.

Az Annabelle 3 előzetes persze a már ismert klisékre és ijesztgetésekre épül, kicsit olyan, mintha nem lenne új a nap alatt, ám a végeredmény egy kötetlen és óvatos szórakozást azért ígérhet. A legutóbbi Az apáca film is kicsit talán a várakozásokat alatt maradt, de azért egynek úgy gondolom mégis elment. Hátha ez az Annabelle 3-ra is igaz lesz.

Az kérdés, hogy ez a sztori folytatódik-e, az viszont nem, hogy a Démonok között univerzum expressze tovább zakatol. Jelenleg is forog a főcsapás vonal harmadik felvonása, amely jövőre érkezik, de Az apáca 2. része és a The Crooked Man is ennek az univerzumnak a tagja lehet hamarosan.

Annabelle 3 Official trailer 2:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here