Andy Serkis is ott lesz az új Batman moziban?!

0
375
Andy Serkis is ott lesz az új Batman moziban?!
Andy Serkis is ott lesz az új Batman moziban?!

A legújabb pletykák szerint újabb színésszel bővült az új Batman stáblistája. Andy Serkis állítólag szerepet kaphat a filmben.

Nem olyan régen kiderült, hogy az új Batman film főszerepét Robert Pattinson kapta, ezen kívül viszont meglehetősen titokzatos a helyzet a szereposztást illetően.

Matt Reeves rendező és a stúdió sem árult el sokat, bár jó eséllyel lesznek még sztárok a sztoriban. Gondjuk ezt azért, mert Matt Reeves több interjúban is célzott arra, hogy Batmannek akár több ismert gonosztevővel is szembe kell majd néznie, az pedig meglepő lenne, ha ezeket a szerepeket kevésbé ismert színészek kapnák. Állítólag Pingvin, Rébusz és Kétarc is felbukkanhat a végeredményben, bár még semmit sem erősítettek meg.

Az új pletykák viszont arról szólnak, hogy Andy Serkis is csatlakozhat a stábhoz. Ez nem volna meglepő, hiszen Serkis és Reeves már dolgoztak együtt A majmok bolygója filmek kapcsán. A színész pedig már korábban jelezte egy interjúban, hogy szívesen dolgozna együtt ismét a rendezővel, akár az új Batman forgatásain is.

A rajongók most arra spekulálnak, hogy esetleg Pingvin szerepében láthatjuk a színészt. Erre a szerepre Josh Gad is bejelentkezett, de az már korábban kiderült, hogy biztosan nem ő kapja a szerepet. Viszont tegyük hozzá gyorsan, hogy Serkis akár Kétarcot vagy Rébuszt is tökéletesen tudná eljátszani. Amúgy is van gyakorlata a rosszfiúk életre keltésében. A Marvel Filmes Univerzumában már volt ilyen szerepe, Ulysses Klaue fegyverkereskedő bőrébe bújhatott.

Hivatalos információk tehát nem érkeztek, de csodálkoznánk, ha ez a pletyka nem bizonyulna igaznak. A kérdés tényleg csak annyi, hogy kit alakíthat majd Andy Serkis az új Batmanben?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here