Alelnök előzetes – Christian Bale most is nagyot alakított!

0
598
Alelnök előzetes - Christian Bale most is nagyot alakított!
Alelnök előzetes - Christian Bale most is nagyot alakított!

Christian Bale kétségtelen, hogy egy elképesztő figura. A vásznon olyan átalakulásokon megy keresztül, hogy a fal adja a másikat! Nincs ez másként a februárban érkező Alelnökben sem.

Dick Cheney története elevenedik meg a néző előtt a februárban debütáló Alelnök című mozifilmben.

Adam McKay filmjében Christian Bale kapta a főszerepet, ő bújhat Cheney bőrébe, ezt pedig esetünkben akár tényleg érthetjük szó szerint is. Bale nem először változik át teljesen a vásznon egy film kedvéért. Elég, ha A gépészre gondolunk, amelyben csontsoványra fogyott, míg a Batman filmek kedvéért alaposan kipattintotta magát. Nem is múlt rajta a siker.

Az Alelnök pedig témáját tekintve más lesz, mint az említett filmek, az viszont nem változik, hogy Bale megint átalakul, hogy tökéletes alakítást nyújtson.

Christian Bale a film főszerepében.
Christian Bale a film főszerepében.

Cheney az USA egyik legnagyobb hatalommal bíró alelnöke volt, még annak idején George W. Bush mellett dolgozott. Az ő életét igyekszik bemutatni az Alelnök című film, felfedve akár tényleg minden titkot ezzel a titokzatos és valóban nagy hatalmú emberrel kapcsolatban.

Adam McKay rendező karrierje elején olyan filmekkel jelentkezett, mint a Taplógáz vagy a Pancser police. Viszont A nagy dobás esetében már mondhatni hangvételt váltott és most, az Alelnök kapcsán is egy sokkal komolyabb filmre számíthatunk. Az előzetest elnézve pedig ez mind McKay-nek, mind pedig Bale-nek tökéletesen áll.

A tengerentúlon már tavaly, év végén bemutatták a filmet, a magyar mozikba február 21-én érkezik. Ha pedig Bale neve nem elég moziba csalogató, akkor érdemes végig futni az egyébként is meglehetősen impozáns szereplőgárdát.

Mr. Kaméleon mellett Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Lily Rabe és Alison Pill is feltűnik a végeredményben.

Alelnök hivatalos magyar feliratos előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here