A Lego kaland 2 (2019)

0
685

Lego hőseink újabb komoly kalandba keverednek. Építőkocka most építőkockán nem marad – a Lego világban pedig a Lego hősökre is szükség van, de nagyon!

Film adatlap

A Lego kaland 2

 • Magyar cím: A Lego kaland 2.
 • Eredeti cím: The Lego Movie 2: The Second Part
 • Műfaj: Animációs, Akció, Kaland
 • Szinkronhangok: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Tiffany Haddish, Stephanie Beatriz, Alison Brie, Nick Offerman, Charlie Day, Maya Rudolph, Will Ferrell, Jadon Sand, Brooklynn Prince, Channing Tatum, Jonah Hill, Richard Ayoade
 • Rendező: Mike Mitchell
 • Forgatókönyvíró: Phil Lord, Christopher Miller,
 • Amerikai bemutató: 2019. február 8.
 • Magyar premier: 2019. február 7.
 • Filmstúdió: Warner Bros., Warner Animation Group, LEGO System A/S
 • Forgalmazó: InterCom
 • IMDb adatlap: The Lego Movie 2: The Second Part
 • [ratings]

Tartalom

Az elmúlt öt évben a kockaemberek által lakott kis városkában minden a helyén volt. Most viszont egy újabb, talán a korábbinál is szörnyűbb veszély van érkezőben. Az egyik távoli galaxis, a Tesho-rendszer egyik bolygójáról, a Duplo-ról furcsa idegenek érkeznek, akik valamiért mindent szeretnének lerombolni. Ki tudja miért, de nagyon eltökéltek.

Ezzel talán nem is volna olyan nagy baj, de hőseink nem tudnak olyan gyorsan építeni, mint amilyen gyorsan az idegenek rombolnak. Így aztán ismét össze kell állnia a nagycsapatnak, a kockahősöknek, hogy rendet tegyenek. Superman, Batman, Vattaszakáll és Unikitty is akcióba lendül. A hősökre veszélyes út vár, de ők nem riadnak vissza senkitől és semmitől.

Képek

Előzetesek

Hírek és érdekességek

General Mayhem hangját Stephanie Beatriz adja. Érdekesség lehet, hogy a színésznőnek van egy apró sebhelye a szemöldökénél, ami a mai napig látszik. Nos, ezt egy Lego okozta még gyerekkorában.

Ez már a Lego mozis univerzum negyedik filmje. A sort az első Lego-kaland nyitotta, majd jött a Lego Batman és ezt a Lego Ninjago követte.

A Warner Bros. nem akarta eddig húzni a folytatás elkészítését. Már az első Lego-kaland után jelezték, hogy elkészítik a második részt. Akkor 2017 májusára tűzték ki a premiert, amit aztán később 2018 februárjára csúsztattak. Végül aztán ehhez is hozzá kellett adnunk még egy évet. Igaz ez a csúszás a közben elkészített másik két Lego-film miatt volt.

A filmhez egy videojáték is készül, ami február végén jelenik Playstation 4-re és Xbox One-ra. Később, március végén pedig egy Nintendo Switch kiadás is befuthat.

A stúdió az előző év végén bemutatott egy rövidfilmet, ez volt az Emmet’s Holiday Party, ami tulajdonképpen a Lego-kaland 2. részének egy felvezető, promóciós felvonása volt.

Margot Robbie mindösszesen második alkalommal dolgozott csupán hangadóként. Korábban a Nyúl Péter eredeti nyelvű változatában volt, amikor csak hallhattuk őt.

Azonban nem csak ő kapott rá erre. Gal Gadot is a hangját adta a Lego-kaland 2. részében. Viszont a Ralph lezúzza a netet című film eredetijében is lehet találkozni a színésznő hangjával.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here