Hemzseg a cápáktól a 47 méter mélyen folytatásának előzetese

0
466
Hemzseg a cápáktól a 47 méter mélyen folytatásának előzetese
Hemzseg a cápáktól a 47 méter mélyen folytatásának előzetese

A 2017-es év borzongató filmjei között kellemes meglepetést okozott a 47 méter mélyen. A bevételek jól alakultak, a készítők így a folytatás mellett döntöttek. A 47 méter mélyen 2 most megkapta első előzetesét.

A brit Johannes Roberts talán nem különösebben látnoki rendező. Inkább olykor tud kellemes meglepetéseket okozni. A 2012-es Storage 24 című brit horror szerintem ilyen volt, akadt benne potenciál, még ha kis költségvetéssel is készülhetett el.

Az ajtón túl már inkább sablonos alkotás volt, de sebaj mert 2017-ben jött a 47 méter mélyen című cápás film, amivel Roberts alaposan felhívta magára a világ figyelmét. A sztori mondjuk annyira nem volt újszerű, de mégis jó megvalósítást kapott és lehetett szeretni. Ennek persze az anyagi oldalon is lett foganatja, a 6 millió dolláros film tízszeres bevételt hozott, így aztán a producerek a folytatás mellett döntöttek.

Idén pedig már érkezik is a 47 méter mélyen 2, ami megkapta az előzetesét is.

A probléma az, hogy a készítők talán nem akarták nekifutásból megugrani az első részt. A helyzet ugyanis az, hogy kapunk néhány karaktert, akik egy víz alatti várost szeretnének megtalálni, aztán jönnek a cápák. Szevasz! Amivel többnek tűnik a dolog az első filmhez képest, hogy sokkal több a cápa, de ennél sokkal többre, első ránézésre nem futotta.

Érdekesség lehet, hogy a filmben bemutatkozik Sistine Rose Stallone, igen, Sylvester Stallone lánya, akinek ez az első filmje, amiért nyilván különösebb díjat még nem fog nyerni.

A tengerentúlon augusztus 16-án mutatkozhat be a film, hazai premierről pedig egyelőre nincs információnk. Talán még az is kérdéses, hogy a magyar mozik műsorra tűzik-e a 47 méter mélyen 2. részét.

47 méter mélyen 2. első filmtrailer:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here