2020-ban talán bemutatkoznak az X-Men: Új mutánsok

0
531
2020-ban talán bemutatkoznak az X-Men: Új mutánsok
2020-ban talán bemutatkoznak az X-Men: Új mutánsok

Egészen szomorú az, ami az X-Men horrorra hangolt Új mutánsok című részével történik. Eredetileg 2018-ban szerették volna bemutatni a filmet, viszont azóta sem kaptunk semmit.

Talán te is emlékszel, amikor 2017 októberében bemutatták az Új mutánsok előzetesét. A horrorfilmes beütésű X-Men film rögvest felkeltette a rajongók figyelmét. Ráadásul a Fox részéről is jó ötletnek tűnt a dolog, hiszen a korhatáros filmjeik, a Logan és a Deadpool nagyot hasítottak.

Pont emiatt jött a stúdiónál az elhatározás, hogy készülhetne egy X-Men film, talán kevésbé ismert mutánsokkal, ami erősen horrorfilmes vonalon mozog. Josh Boone kapta a rendezés lehetőségét és számos népszerű fiatal színészt leigazoltak, úgy mint Charlie Heaton-t (Stranger Things), Anya Taylor-Joy-t (Széttörve, Üveg) vagy Maisie Williams-t (Trónok harca), sőt Antonio Banderas-nak is szerepet osztottak.

Az első előzetes nem tűnt rossznak, viszont kiderült, hogy a Foxnál nem minden fejes elégedett, ezért az utómunkálatok elhúzódtak. Időközben pedig nyélbe ütötték azt a dealt, amelynek keretében a Disney felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, így az Új mutánsok rögvest a Disney-hez kerültek. Kérdés volt, hogy a stúdió mit is szeretne a mutánsokkal, hiszen tudvalevő volt, hogy újra szeretnék gondolni azt, amit a Fox felépített. Előbb 2019-es premierekről lehetett hallani, majd felmerült, hogy az Új mutánsok talán sosem mutathatja meg magát a vásznon.

A legújabb hír viszont ennél egy kicsit biztatóbb. Simon Kinberg producer fogalmazott úgy, hogy a Disney mindenképpen bemutatja az Új mutánsokat, ami 2020 áprilisában kerülhet a mozikba – ha így történik, több mint 2 éves csúszással.

Kinberg szerint a gond az, hogy a kész anyagot látva tényleg úgy értékelték, hogy újraforgatásokra van szükség. Ez a feladat viszont nem tűnt egyszerűnek, hiszen habár nem A-listás színészek kaptak szerepet a filmben, mégis sokan különböző sorozatokon dolgoznak, ami miatt kész kihívás úgy szervezni a dolgokat, hogy minden színész ráérjen. Így aztán ha minden igaz még az idei évben összehozzák ezt az időpontot, majd 2020-ra kész állapotba hozzák az Új mutánsokat.

Már ha addig nem változik ismét a terv.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here