10 vadiúj fotó érkezett a Marvel Kapitányból!

0
645
10 vadiúj fotó érkezett a Marvel Kapitányból!
10 vadiúj fotó érkezett a Marvel Kapitányból!

Alig várjuk a márciust, hiszen végre megérkezik a mozikba az önálló Marvel Kapitány film. A stúdió most tovább fokozza a hangulatunkat – 10 új fotón mutatják nekünk a filmet!

A Marvel Kapitány nem olyan régen kapott újabb mozgóképes kedvcsináló. Az új trailer pedig valóban ütősre sikerült. A Disney viszont nem igazán szeretné pihenni hagyni a rajongókat, így aztán ez alkalommal fotókkal kedveskedtek nekünk. 10 új kép érkezett a márciusban érkező Marvel Kapitányhoz.

Láthatjuk például a Skrullokat, akik komoly fejtörést okoznak majd. Visszatér Ronan (Lee Pace) is, ami ugye az ő esetében nem is biztos, hogy visszatérés, mert az idővonalat nézve ez a sztori korábban játszódik, mint A galaxis őrzői, ahol szintén találkozhattunk a karakterrel. Valamint Jude Law-t is láthatjuk a Starfoce kommandó vezetőjeként, Mar-Vell-ként. Igaz vele kapcsolatban arról is lehetett hallani, hogy nem csupán egyetlen figurát kelt majd életre a filmben.

Na és természetesen nem győzünk betelni Brie Larson-nal, aki látható az egyik képen civilben, a még szemfedő nélküli Nick Fury-val. Egy másik fotón viszont a Kree harcosok zöld jelmezében, egy harmadik pedig a képregényből ismerős kék-piros ruhában tündöklik

A film története 1995-ben játszódik, tehát jóval korábban, mint az eddig látott Bosszúállók filmek. Carol Danvers visszatér a Földre és Nick Fury-val próbálja meg kideríteni a múltját. Ha pedig baj van, akkor segít. Ebből pedig az említett Skrulloknak köszönhetően nem lesz hiány.

A karaktert először láthatjuk majd a vásznon, az újbóli felbukkanására pedig nem kell majd sokat várni, hiszen az április végén érkező Bosszúállók: Végjátékban szintén számíthatunk rá. Naná, szükség is lesz, a Marvel Univerzum egyik legerősebb karakterére, akinek a segítségével talán képesek lehetnek a Bosszúállók legyőzni Thanos-t.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here